ForYou
Salut!!!!!!!!!!
Echipa ForYou cauta Membri cu experienta si de Incaredere v-a asteptam pe toti!!!!!

Bine v-am gasit pe forumul For You.

Bine ati venit in Comunitatea For You Forum!!!!!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Comanda la mine

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Comanda la mine la data de Lun Mai 03, 2010 6:42 am

sk0rpaNNN

avatar
Nivel6
Nivel6
Comanda la mine!

"Comanda la mine" le va oferi tinerilor şi părinţilor din România o altă perspectivă asupra relaţiei părinte-copil şi îşi va pune protagoniştii în situaţia ingrată de a-şi reevalua părerea şi comportamentul unii faţă de ceilalţi.

Conflictul dintre generaţii ar putea avea o soluţie. "Comanda la mine", reality-showul le oferă telespectatorilor o posibilă rezolvare a conflictelor dintre adolescenţi şi părinţii lor. Tinerii rebeli, săturaţi şi totodată revoltaţi de faptul că părinţii nu îi înţeleg vor avea posibilitatea să încerce experienţa de a trăi, pentru o săptămână, într-o altă familie.

În fiecare ediţie a show-ului doi adolescenţi, de regulă un băiat şi o fată, vor încerca să găsească părinţi mai îngăduitori. Schimbul părinţilor atrage cu sine nu doar schimbarea oraşului în care trăiesc, ci şi schimbarea regulilor din casă astfel că adolescenţii vor trebui să respecte indicaţiile părinţilor de împrumut. Provocarea este mare în egală măsură pentru adolescenţi şi pentru părinţi. Primii vor simţi pentru prima oară în viaţa lor cum e să trăieşti într-o casă străină în care nimeni nu îţi garantează că regulile vor fi mai blânde, iar părinţii gazdă îşi vor putea dovedi talentul, priceperea şi, bineînţeles, fermitatea atunci când vine vorba de educaţia unor adolescenţi, alţii decât fiii şi fiicele lor.

După cele 7 zile petrecute în noua familie, adolescenţii revin acasă, la vechile reguli, dar, poate, nu şi la vechile obiceiuri. Experienţa le va permite să îşi dea seama dacă sunt absurzi părinţii lor sau dacă, nu cumva, se poate şi mai rău.

Telespectatorii se vor convinge că severitatea, dar şi răbdarea, căldura şi afecţiunea îi pot face pe tineri să fie mult mai ascultători şi că pot deschide, dacă nu secrete, măcar intimităţi.

http://foryou.roflforum.net/

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum