ForYou
Salut!!!!!!!!!!
Echipa ForYou cauta Membri cu experienta si de Incaredere v-a asteptam pe toti!!!!!

Bine v-am gasit pe forumul For You.

Bine ati venit in Comunitatea For You Forum!!!!!

Nu sunteti conectat. Conectati-va sau inregistrati-va

Hooligans (2005)

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1 Hooligans (2005) la data de Dum Mai 02, 2010 2:01 am

XcRi$$X

avatar
Administrator
Administrator

Regia:
Lexi Alexander
Actori:
Elijah Wood, Charlie Hunnam, Claire Forlani, David Alexander, Scott Christie
Gen:
Drama
. Căci, dragii mei, despre asta este vorba, mai pe scurt, în film. Despre violenţa dintre suporterii echipelor de fotbal. Violenţă fără sens, aş spune eu. Însă, aici, violenţa capătă ceva în plus, mai special. Suporterii nu se bat pentru distracţie, pentru adrenalină, ci pentru respect; violenţa este ridicată la rangul unui ritual, a unei ceremonii.

Pe de altă parte, sunt evidenţiate şi efectele nefaste ale violenţei atunci când aceasta depăşeşte limitele şi devine barbarie. Nu, nu este un documentar. Dacă este un film bun? Poate, însă eu îl văd mai degrabă ca fiind un film frumos şi deosebit, ce tratează mai multe probleme moderne. Unde să mai punem că este un film britanic, iar acestea sunt, în general, producţii de văzut.

Ah, şi nu am menţionat actorii principali: Elijah Wood şi Charlie Hunnam. Primului nu i se prea potriveşte rolul de bătăuş, dar cred că acesta e tot farmecul şi scopul. În ceea ce îl priveşte pe cel de-al doilea, lucrurile sunt diferite. Charlie Hunnam e o adevărată bunăciune . Şi joacă binişor. Aşadar, pelicula începe în forţă cu o luptă între două grupări de suporteri pe străzile Marii Britanii. Apoi, acţiunea se mută în S.U.A unde un student pe nume Matt Buckner (Elijah Wood) este exmatriculat de la Harvard. Fără a avea o altă alternativă, Matt ia avionul şi ajunge în Anglia la, sora sa, Shannon (Claire Forlani). Aceasta era căsătorită cu Steve Dunham şi aveau împreună un copil, Ben. În casa surorii sale, Matt îl cunoaşte pe fratele lui Steve, Pete Dunham (Charlie Hunnam). Pete, fiind liderul unei grupări de suporteri numită “West Ham” sau “Green Street Elite“, îl ia în echipa sa şi îl iniţiază în tainele luptelor dintre huligani

Ce v-am povestit mai sus nu cred că e nici măcar un sfert din toată acţiunea. Pentru că, pe parcurs, lucrurile se vor complica şi evenimentele vor lua o turnură tragică spre final. Mi-a plăcut filmul pentru credibilitatea extraordinară de care a dat dovadă. Anumite momente le simţi, oarecum, ca şi cum le-ai trăi tu. Mi-a plăcut şi povestea; a fost ceva nou, de ce să mint. Cu toate astea, nu am de gând să urmăresc continuarea. Din mai multe motive. Nu mai are aceeaşi distribuţie, sau măcar o parte, nu mai are acelaşi regizor şi, motivul principal, “Green Street 2: Stand Your Ground” a fost lansat direct pe DVD, anul trecut.

Vizionati trailer:


______________________________________________________________For You Singnature___________________________________________________

http://foryou.roflforum.net

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum